prem per a més detall

Ludomemo Interactiu PC s'instal-la fàcilment a l'ordinador

-Programa d'exercicis cognitius per a Windows PC.
-Observa el teu progrés i el resultat dels exercicis realitzats utilitzant el panell d'estadístiques.
-Millora les teves facultats gràcies a l'augment gradual de la dificultat, que s'estableix a través de quatre nivells.
-Utilitza en la versió Professionalel nostre panell de control per gestionar les dades de fins a 30 usuaris.

COM UTILITZAR-LO?

exercicis d'estimulació cognitiva

menu per seleccionar els exercicis

icona LI PC

panell de Ludomemo interactiu

La forma d'utilitzar Ludomemo Interactiu PC extremadament senzilla. Un cop instal lat el programa al vostre PC, es crea automàticament una icona a l'escriptori.
Al prémer t'apareixerà el panell principal. Un cop
davant, tan sols has d'escollir una de les quatre àrees d'exercicis: llenguatge, memòria, atenció o càlcul, marcar un dels cinc exercicis que vulguis fer - i, finalment, triar el nivell de dificultat.

Per a realitzar un nivell determinat haurem d'haver fet l'inferior, per això la primera vegada només podràs marcar el nivell 1.

ESTADÍSTIQUES I ADMINISTRACIÓ

panell registre

panell estadístiques

icona de accés administrador

panell gestió d'usuaris

botons per entrar com a usuari
o registrar-se com a tal

botó per sortir com a usuari
i botó d'accés a estadístiques

icona d'accés al panell d'administració

La versió professional permet a l'instructor accedir a tots els resultats dels seus alumnes, així com la gestió de dades.

Ludomemo Interactiu Professional
- gestió d'alumnes -

El primer que has de fer és crear un compte d'usuari. Per això, des del panell principal li dónes al botó amb el dibuix de l'empremta, aquí se't obrirà un panell de registre on hauràs d'introduir un nom d'usuari i una contrasenya.
En posteriors ocasions hauràs de pitjar el botó verd qque està al costat i introduir-hi les teves claus.
Una vegada que entris com a usuari veuràs que el botó de l'empremta es transforma en el d'accés a estadístiques. Si ho prems se't obrirà una pàgina amb dues pestanyes: una d'evolució general i una altra amb el detall de les puntuacions. Evidentment, com encara no has fet cap exercici el panell d'evolució està buit, però a mesura que vagis fent aquests quedaran reflectits, sempre fins a un màxim de 20 repeticions per exercici i nivell-si fas més només quedaran reflectits els 20 últims-.
En la versió professional, a més, hi ha una icona que et permet accedir a les dades dels usuaris, canviar els seus noms, contrasenyes, eliminar o accedir a totes les estadístiques dels seus resultats, amb data i puntuació de cada exercici.

QUÈ PREU TÉ?

El programa instal-lable, Ludomemo Interactiu PC, compta també amb una versió personal, per un sol usuari, al preu de 40 euros enviament físic del CD d'instal lació, i 30€ si es descarrega des d'Internet. La versió Professional, que a més d'estadístiques inclou el panell de control d'usuaris -veure foto -, té un preu de 60 euros enviament físic del CD d'instal lació, i 50€ si es descarrega des d'Internet. Si vols fer la compra per aquest mètode pots fer-ho des d'aquest enllaç. Si prefereixes el CD físic compra'l a traves de la nostra botiga virtual en aquesta mateixa web.

© Ludomemo - Dedicats a la cura de la memòria des de 1984 - Barcelona 2011 - mapa web

exercici de memòria 2 exercici de memòria 5 exercici d'atenció 5 exercici d'atenció 3 exercici d'atenció 2 exercici d'atenció 4 exercici d'atenció 1 exercici de calcul 3 exercici de calcul 4 exercici de calcul 2 exercici de calcul 1 exercici de calcul 5 exercici de llenguatge 4 exercici de llenguatge 3 exercici de llenguatge 1 exercici de llenguatge 2 exercici de llenguatge 5 exercici de memòria 1 exercici de memòria 4 exercici de memòria 3